ТВ и РАДИО ПРЕМИЕРА НА ЗЛАТНА БУБАМАРА – НЕДЕЛА ВО 20 ЧАСОТ

Written by on февруари 24, 2019

Вечерва со почеток во 20 часот на ТВ Канал 5 и Радио Бубамара 105,2 ќе се емитува ТВ и Радио премиера од снимката на  Златна Бубамара на популарноста. Покрај двете фрекфенции , снимката ќе можете да ја слушате на следниот линк:

play.radiobubamara.mk

Во текот на утрешниот ден Радио Буба мара преку својот youtube канал ќе ја постави целата снимка од Златна бубамара со висок квалитет.

 

Да се собереме заедно и да ги почувствуваме сите аплаузи, насмевски, гордост и емоции на Златна Бубамара на популарноста.

Фото: Стефан Рајхл


[There are no radio stations in the database]