„Спремна си ти за Funk“ е новиот сингл на Принц!

Written by on септември 21, 2020

Александар Ристовски или на јавноста познат како Принц, има нов сингл со наслов „Спремна си ти за Funk“.

Секогаш свој и автентичен, доволно храбар да наметне нови стандарди, за неговите фанови е „најкул“ нешто во универзумот.

Дека отстапува од комерцијалата и монотонијата го докажува и со последниот сингл и спот кој го најави на својот фб профил.


[There are no radio stations in the database]