Слушнете ја новата емотивна песна на Влатко Лозановски

Written by on март 12, 2019

На само неколку дена пред големиот концерт, Влатко Лозановски реализираше нова песна и видео-спот, со наслов „Мајко“.

Текстот е на Магдалена Цветковска, додека пак автор на музиката и аранжманот е Лазар Цветковски.

Се работи за прекрасна и емотивна балада.

Интересна приказна има и спотот, кој го режираше Даниел Јовески, а „мајката“ на пејачот ја глуми Јасмина Билаловиќ.


[There are no radio stations in the database]