Слаткар со нов сингл: „Распукала Шар Планина“!

Written by on јули 2, 2020

„Распукала Шар Планина“ се вика најновота песна на  Марко Маринковиќ – Слаткар.

Станува збор за сингл во кој рефренот е мотив од истоимената добро позната изворната песна.

Текстот го напиша Слаткар, а аранжманот, миксот и мастерингот се на Иван Јованов – Ивајо.

Песната ја промовираше вчера преку социјалните мрежи, а за само неколку часа, видеото е отворено преку 20.000 пати.


[There are no radio stations in the database]