Рај во рајот за нашиот Тоше!

Written by on септември 6, 2019

Еко село наречено „Рај во рајот“ е отворено на околу 80 километри од Сараево.

Ова прекрасно место е посветено на македонскиот ангел, непpeжалениот наш Тоше Проески.

Имено, на неколку места има табли на кои се испишани стихови од неговите песни.

Лавина од емоции предизвикува ова прекрасно место за посетителите и секако гест за пофалба за домаќините.


[There are no radio stations in the database]