Рамацоти: Снажни сме, ќе победиме

Written by on март 21, 2020

Само ако се придржуваме до правилата и законот, ќе придонесеме за победа на вирусот, вели италијанскиот пејач Ерос Рамацоти во
својата порака, упатена деновиве преку Инстаграм.

-Големи сме и снажни сме – вели Рамацоти во оваа мотивациска порака, во која испорачува битни пораки за охрабрување на своите
сонародници и на светот.


[There are no radio stations in the database]