Претставен новиот спот на песната Преспав е!

Written by on декември 3, 2018

Серијата “Преспав” е хит во Македонија подолго време, односно веќе трета година.

Екипата која работи на овој проект вклучува исклучително талентирани поединци кои ѝ се добро познати на македонската јавност.

Снимањето на третата сезона е завршено, а ќе почне да се емитува на 17ти декември на МТВ1.

Пред емитувањето на третата сезона, претставена е нивната официјална песна под наслов “Преспав е!”. Во спотот на оваа песна се претставени сцени од сезоната што следува.

ЛИНК.


[There are no radio stations in the database]