Премиера на спотот „Можда баш сад“ на „Ван Гог“

Written by on февруари 11, 2019

Групата Ван Гог, по претставувањето на сингловите „За сузе нема времена“ и „Више те не волим ко пре“, кои се дел од десетиот студиски албум на Ван Гог, насловен „Море без обала“, а кој ќе се појави на пазарот под етикетата на Ван Гог Продукцијата на 13.02.2019.година, ја објави и третата песна од новиот албум со наслов „Можда баш сад“.

Инаку, во спотот за песната „Можда баш сад“ се појавува младата актерка Тамара Алексиќ.


[There are no radio stations in the database]