Предновогодишно музичко уживање со „Љубојна“

Written by on ноември 20, 2019

„Љубојна” најави ( unplugged) акустичен концерт.

За прв пат македонската јавност, ќе може да ужива во ваквата изведба на преубавите песни, на 22 декември, во НОБ, во 19,30 часот .

Инаку, овој период во медиумскиот етер е актуелен спотот за синглот “Севдо Ле”, кој е последното остварување на “Љубојна”, па така најавениот акустичен концерт е уникатна можност за вистинско предновогодишно уживање.


[There are no radio stations in the database]