Среќни учителки-весело училиште!

Written by on септември 3, 2019

Првиот училишен ден за клинците и клинцезите во една населба во Бањалука помина навистина интересно и незаборавно.

Основното училиште Алекса Шантиќ, си доби шарен полигон кој предизвика насмевки на детските лица.

Имено, група креативни ентузијасти со идејниот творец, педагогот на ушилиштето, и секако со подршка на директорката, го насликаа училишниот полигон, шарено и прекрасно за детското око, но и секако со едукативна цел за низ игра да се развива логичкото размислување, стимулација на моториката итн.

Погледнете !?

Највећи човјек увијек остаје дијете👏 Наше учитељице ❤

Posted by Svjetlana Skoric Radusin on Сабота, 24 август 2019


[There are no radio stations in the database]