“Последниот Дедо Мраз”-„My Tear“ и Петар Младеновски

Written by on февруари 1, 2019

Интересен дует на македонската музичка сцена.

Петар Младеновски од “Суперхикс“, кои во март слават 25 годишница во МКЦ, ги отпеа вокалите за новата песна на „My Tear“, насловена “Последниот Дедо Мраз”.

За видеото беше задолжен Горјан Атанасов.

„My Tear“ го најавија и и новиот албум, кој треба да излезе на 8-ми март за “Балкан Велики“.


[There are no radio stations in the database]