„Патник“ e новата песна на „Дупер“

Written by on септември 23, 2019

Дуото Илчо Нечовски и Борис Какуринов или познати како „Дупер“ по неколкумесечна пауза се враќаат на музичката сцена со песната „Патник“.

Музиката, текстот и аранжманот е со потписот на „Дупер“, а снимањето, миксот и мастерингот е направено во студиото „Подрумот“ на Ангел Ќосев.

Видеоспотот е изработен од „Фроузен тајм дропс“.


[There are no radio stations in the database]