„Паркети“ со нова песна!

Written by on јануари 28, 2020

Бендот синоним за битолската панк-рок сцена, „Паркети“, новата година ја започнаа со нова песна.

„Санка“- така е насловот на песната на која текстот го напиша Себастиан Паркет, а е работена во студио Ателје на Даниел Митревски.

Видео записот го изработи Концепт продукција .


[There are no radio stations in the database]