„НОВА ЕРА“-Нов албум на групата Колониа

Written by on јуни 2, 2018

Една од нај популарните хрватски групи,“Колониа“,вчера го објави новиот 13-ти студиски албум „Нова ера“.

Албумот кој го потпишува основачот на бендот Борис Ѓурѓевиќ,содржи 15 нови песни ,меѓу кои и познатите хитови „Маскембал“,„Задња суза“,

како и најновиот сингл „Мирис парфема“ за ЦМЦ фестивалот.

Меѓу одбраните песни на албумот е и новата верзија на „Ти и ја“ (2018/Rework).

Претставувањето на новиот албум за медиуми ќе се случи на ЦМЦ фестивалот во Водици на 9 јуни.


[There are no radio stations in the database]