Нова антологиска песна на Џамбазов “И племето и семето”

Written by on ноември 15, 2019

Познатиот актер и шоумен Игор Џамбазов по подолго време промовираше нова песна.

Глумецот инспириран од актуелните настани во земјата ја испеа  „И племето и семето“, нов култен хит кој е одраз на времето во кое живееме.

Она што од секогаш привлекувало најголемо внимание во музиката на Игор биле текстовите на песните, па така е и овој пат.

Џамбазов пее за името, за знамето, за мамето, за „Воинот на коњ“…


[There are no radio stations in the database]