„Ние“- нов сингл на ДНК

Written by on ноември 12, 2019

Панчо и Андреј од ДНК имаат нова песна.

Станува збор за сингл со наслов „Ние“, за кој веднаш е снимен и спот.

На песната работеше докажан авторски тандем – Лазар Цветкоски и Панчо.

Музиката е нивно заедничко дело, текстот е на Панчо, додека аранжманот е на Лазар.

Во спотот се појавува Миа Костова, а  режисерот Даниел Јовески вели дека со видеото се потрудил самата приказна да го следи текстот од оваа емотивна композиција.


[There are no radio stations in the database]