„Небо и земја“ – нова Божикна честитка

Written by on јануари 8, 2019

Деновиве официјално беше промовирана овогодишната Божиќна честитка. Песната и записот се изработени по повод големиот христијански празник Божиќ. 

Во прекрасното празнично дело свој придонес дадоа Елена Ристеска, Влатко Лозаноски, Викторија Лоба, Димитар Андоновски, Некст Тајм, Љубојна, Златно Славејче, Ивица Јанкуловски (студио Алшар), Владимир Димовски (аранжман), Петар Христов (кларинет), Тимко Чичаковски (канон), Симона Богоевска (харфа), Владимир Цветковски ,(виолина), Владимир Димовски (виола), Кирил Јосифов (виолончело), Митко Иванов (контабас). 

Спотот е снимен од страна на Мелем продукција со помош на Дарко Даниалов кој се погрижил за кадрите направени со дрон. 


[There are no radio stations in the database]