„Најдоброто“ од Магдалена Ена Цветкоска!

Written by on февруари 17, 2020

Помина година и повеќе откако Магдалена Ена Цветковска го издаде последниот сингл, но специјално за овие празнични денови, односно денот на љубовта и виното, познатата пејачка реши своите фанови да ги почести со една прекрасна композиција, на која како автор на музиката и текстот се потпишува токму таа, а нејзиниот брат – Лазар Цветкоски е задолжен за аранжманот и продукцијата.

„Најдоброто“ е насловот на новиот сингл кој е и најава за следните песни кои ги подготвувам, а ќе бидат објавени во периодот што следи“ – изјави Цветковска.

Се разбира дел од нив ќе добијат и своја видео-приказна.


[There are no radio stations in the database]