Миле Кекин сними дует со Бајага

Written by on ноември 22, 2018

Миле Кекин, фронтменот на групата „Хладно пиво“, и Бајага го објавија дуетот „Атлантида“.

И тоа можеби би била само една интересна музичка соработка , да не и претходеа настаните во Карловац.

Имено, заедничката песна е издадена по откажувањето на настапот на Бајага и Инструктори во Карловац, на инсистирање на хрватските воени ветерани.

Групата „Хладно пиво“ биле повикани како замена, но тие одбиле. И после сите тие збиднувања ја објавија песната „Атлантида“ ,која претставува нивен коментар на целата ситуација.


[There are no radio stations in the database]