„Летај“ е новиот сингл на Андријана Јаневска!

Written by on декември 28, 2020

Андријана Јаневска со нова песна ја завршува оваа пандемиска 2020 година.

Песната ја промовираше на 26 декември, преку Јутјуб и на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм.

Насловот  на истата е  „Летај“, а станува збор за емотивна балада која е посветена на нејзината почината мајка и на сите оние кои не се повеќе физички помеѓу нас.


[There are no radio stations in the database]