Легендата на забавна музика, Златко Пејаковиќ со нов албум

Written by on јули 3, 2018

Златко Пејаковиќ,еден од најпознатите хрватски изведувачи на забавна музика ,објави нов албум насловен „Златко2018“.

Во летните месеци кога се високи температурите потребна ни е музика која како и некој ладен пијалок ќе не разлади и освежи, вели Злако Пејаковиќ.

Таква е и намерата на овој нов албум кој има медитерански предзнак и е одличен рецепт за жешките летни денови.

На албумот се наоѓа и песната „Рибарица“ ,со која се претстави на ЦМЦ фестивалот во Водици оваа година.


[There are no radio stations in the database]