Концерт на „Љубојна“ и Емин Џијан во Филхармонија

Written by on јануари 15, 2019

На 1 февруари во Македонската филхармонија концерт ќе одржи „Љубојна“.

Многу нова музика аранжирана и оркестрирана од Џијан Емин.

“Ексклузивно и единствено музичко доживување со “Љубојна” и Македонската филхармонија исполнето со многу нова музика аранжирана и оркестрирана под палката на врвниот Џијан Емин! 01.02.2019 во 20:00ч, Македонска филхармонија. Во исчекување на ново концертно дружење со вас…”, напишаа на социјалните мрежи.


[There are no radio stations in the database]