Концерт на Д-р Неле за отворањето на Таксират

Written by on ноември 27, 2018

По 20 години легендата се враќа на сцена и доаѓа во Скопје со концерт за отворањето на јубилејниот ТАКСИРАТ #20, Д-р НЕЛЕ КАРАЈЛИЌ на 29-ти ноември, во МКЦ!

Долгата пауза од сценските настапи ја прекина годинава со турнеја во Канада и С.А.Д., па следуваше и неодамнешниот, спектакуларен концерт во Белград, а оваа зима на наше огромно задоволство, му посакуваме добредојде и во Скопје со концерт за кој Неле вели дека е своевидно „патување низ времето“на коешто тој го претставува „целокупниот Неле“ и оној од „Забрањено пушење“ и оној од бендот „No smoking orchestra“ и некои нови остварувања.


[There are no radio stations in the database]