Кики Лесендриќ и Пилоти со нов сингл!

Written by on ноември 28, 2020

Кики Лесендриќ и Пилоти, го објавија новиот сингл насловен „Увек на крају“, кој всушност е најавен синл за новиот албум.

Песната е пропратена со интересен видео запис кој е составен  од низа фотографии и видеа, кои им ги испратиле пријатели од целиот свет.

За монтажата на спотот беше задолжен Филип Дедиќ, а музиката, текстот, аранжманот и продукцијата ги потпишува Кики Лесендриќ.


[There are no radio stations in the database]