Калиопи со нов сингл – “Хајде да пјевамо”

Written by on декември 5, 2018

Македонската поп дива Калиопи  го објави својот најнов сингл „Хајде да пјевамо“.

Новата песна е втора која Калиопи ја промовираше во изминатиот период.

Како и претходниот сингл „Пресуда“, но и голем дел од нејзините песни и овој сингл е на “српско-хрватски јазик“.

Причина за ова е големата популарност на Калиопи во Србија, Хрватска и БиХ.

Текстот е дело на Калиопи, додека композитор е Ромео Грил. Аранжманот и мастерот на песната се изработени во Загреб, Хрватска.


[There are no radio stations in the database]