Дупер со нова песна!

Written by on септември 21, 2020

Момците од  ДУПЕР објавија нова песна и нов видеозапис.

„Единствен начин“ е насловот на новиот сингл, а звукот веќе добро препознатлив за нив.

Песната е комплетно нивно авторско дело , а се снимаше во студио „Подрумот“ кај Ангел Ќосев.


[There are no radio stations in the database]