„Дупер“ – откритие на годината

Written by on февруари 25, 2019

Сашко Коцев ја додели наградата за музичко откритие на годината на групата „Дупер“, за која критичарите оценија дека претставува „свеж воздух“ на домашната музичка сцена.

Членовите на групата се претставија со микс од своите хитови.


[There are no radio stations in the database]