Дина Јашари со нова песна и видеозапис

Written by on март 4, 2019

По соработката со Cyrillic на песната ,,Во тебе се гледам” и двата нејзини синглови ,,Вреди ли” и ,,Дојди со мене”, Дина ни ја претставува нејзината нова песна ,,Последна минута”.

Дина Јашари е автор на музиката и текстот на песната, а е снимена, микс и мастеризирана во студиото на Иван Јованов (Iwayo), со којшто Дина и Cyrillic заедно соработуваа на нивните синглови Feel Like и Right Here.

За видеозаписот на ,,Последна минута” заслужни се Томи Акимовски и Томислав Живковиќ.

За видеозаписот на ,,Последна минута” заслужни се Томи Акимовски и Томислав Живковиќ.


[There are no radio stations in the database]