Гуру Харе и Нокаут со нов сингл „Ти си таа“

Written by on јуни 14, 2018

Промоција на новиот сингл „Ти си таа“ од Гуру Харе и Нокаут на Радио Бубамара

Слушнете ја приказната како се создаваше новиот сингл „Ти си таа„

-Понеделник,18 јуни од 14 ч

-Бидете со нас!


[There are no radio stations in the database]