Грашо сними спот за „Фритула“

Written by on декември 5, 2019

Минатогодишниот божиќен хит на Петар Грашо „Фритула“, пред некој ден доби спот.

Видеo-прикаската говори за тоа како Грашо е заробен на сам ден на Божиќ на аеродром, кеде што среќава многу познати.

Но, секако Дедо Мраз ја спасува сиуацијата и на време го носи кај неговата фамилија каде неговата сакана од подарокот вади прстен…..

Песната е дело на авторскиот тим Вјекослава и Тончи Хуљиќ.

Во меѓувреме да потсетиме, Петар Грашо, кој е миленик на македонската публика, пред Нова година го очекуваме во Скопје и тоа со три солистички концерти, на 13, 14 и 15 декември во Македонската Филхармонија.


[There are no radio stations in the database]