Горан Каран со нова песна за старите љубови!

Written by on ноември 28, 2019

Во музичката работилница на Горан Каран, секогаш нешто се крчка.

Оваа есен, познатиот музичар реши да ја одбележи со романтични стихови кои говорат за љубовта и чувствата кои се проткаени во нашите срца.

„За генерацију- е нова песна за старите љубови“-изјави сплтскиот романтичар.

Во неа, Каран, пее за лугето кои ги сака, кои одамна ги знае и кои секогаш ќе имаат место во неговото срце и душа.

Овој сингл,  за него е спомен за добрите, стари времиња и добар повод за чаша вино и да се оживеат тие спомени.

Приказната за генерацијата на Горан Каран е визуелизирана во прекрасно видео снимено во Задар.


[There are no radio stations in the database]