Големиот хит на Здравко Чолиќ, „Једина“, во изведба на Фрајле!

Written by on ноември 28, 2020

Фрајле, четири убави и исклучително талентирани дами, со обработката  на големиот хит на Здравко Чолиќ, „Једина“, го најавуваат новио албум „Обрадуј ме вол.2“.

Марија, Наташа, Јелена и Невена одбележаа десет години постоење со албумот „Обрадуј ме“, еден од најслушаните албуми во регионот.

Деновиве, оваа приказна добива продолжение -песната „Једина“ е хит што одбележа многу генерации и е дело на тројца неспорни автори кои исто така ја одбележаа музиката на овие простори. Автор на музиката е Кемал Монтено, а текстот го потпишуваат Арсен Дедиќ и Корнелије Ковач.

Фрајле ја слават музиката и затоа песната „Једина“ е прекрасна најава за нивниот нов студиски албум, кој светлото на денот ќе го види следната година.

Инаку, новиот хит на Фрајле, засега можете да го слушате на Ради бубамара.


[There are no radio stations in the database]