Второ издание на „Од Ребро До Рокенрол“ во МКЦ

Written by on ноември 21, 2019

Утре, петок, 22-ри ноември од 20 часот во МКЦ, не очекува второто издание на женскиот фестивал „Од ребро до рокенрол“.

Организатор кој би бил друг освен креативец како Александар Ристовски Принц, кој вложи љубов и почит кон сите учесници како и голем труд за да се случи овој настан.

Имињата на учесниците оваа година се гаранција за ново возбудливо музичко искуство.

Паула Купер Трајковски годинава е една од четирите дами кои ќе имаат свои мини концерти,

а покрај неа ќе настапат и Викторија Нагуал, Елена Ставреска и Светлана Јовановска.

 


[There are no radio stations in the database]