Влезниците за „Златна бубамара 2019“ во продажба од 6 февруари

Written by on февруари 5, 2019

Почнуваме, се загреваме 🔥🔥🎸 – пред нас е 22 издание на Златна буба мара 🔥💪🏼🔥 ❤️Билетите ќе бидат пуштени во продажба преку Мк Тикетс на 6 февруари во точно 12 часот😄

Златна Бубамара на популарноста 2019 – најавен спот

Почнуваме, се загреваме 🔥🔥🎸 – пред нас е 22 издание на Златна буба мара 🔥💪🏼🔥 ❤️Билетите ќе бидат пуштени во продажба преку Мк Тикетс на 6 февруари во точно 12 часот😄

Posted by Zlatna Bubamara Na Popularnosta on Вторник, 29 јануари 2019


[There are no radio stations in the database]