ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ ВО АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД

Written by on јули 11, 2018

Охрид и ова лето ќе биде центар на музика и забава.
Еден од големите настани кои се најавуваат за ова лето е концертот на најдобриот гитарист на балканските простори, светски познатиот музички уметник Влатко Стефановски . Негови специјални гости ќе бидат Биља Крстиќ од Србија, Теодоси Спасов од Бугарија, Танос Ставридис од Грција, и нашите Весна Гиновска Илкова и Љубојна.
Концертот ќе се одржи на 1-ви август, во Антички театар во Охрид од 22 часот.


[There are no radio stations in the database]