Владо Калембер и „Сребрени крила“ повторно заедно!

Written by on септември 3, 2019

Владо Калембер и „Сребрени крила“ повторно заедно!

На големо изненадување на нивните фанови, по цели 27 години, го објавија синглот „Јели ти жао због нас“, со кој го најавија новиот студиски албум во издание на Dancing Bear.

Станува збор за балада која со својата искрена емоција кај многумина поттикна носталгија за некое време.

Музиката на песната ја потпишува  самиот Калембер, текстот е на Ненад Нинчевиќ, а аранжманот на Хрвоје Грчевиќ.

 


[There are no radio stations in the database]