Благој Нацоски и Цацко Конопишки во дуо

Written by on мај 13, 2020

Едвај го убедив да ми се придружи во пеењето, ама кога го убедив не можев да го запрам!, напиша познатиот македонски тенор Благој Нацоски на својот Фејсбук профил. Нацоски живее и работи во Италија и секојдневно нè расположува со беспрекорните изведби.

Tи си некаде

Едвај го убедив да ми се придружи во пеењето, ама кога го убедив не можев да го запрам!Сигурно се сеќавате на легендарната сцена на Цацко Конопишки и неговата темпераментна изведба на оваа песна од Симеон Гугуловски, но кога ќе го погледнете ова видео, ветувам дека тешко ќе го заборавите, исто така.Во овие тешки времиња, кому не му недостасува малку хумор и позитивна енергија?!Се надевам дека добро ќе ви дојде оваа „доза“!

Posted by Blagoj Nacoski on Среда, 13 мај 2020

„Сигурно се сеќавате на легендарната сцена на Цацко Конопишки и неговата темпераментна изведба на оваа песна од Симеон Гугуловски, но кога ќе го погледнете ова видео, ветувам дека тешко ќе го заборавите, исто така.

Во овие тешки времиња, кому не му недостасува малку хумор и позитивна енергија?!

Се надевам дека добро ќе ви дојде оваа „доза“!“, напиша Нацоски.


[There are no radio stations in the database]