Александра Јанева ја освојува публиката со нов хит!

Written by on септември 2, 2019

„Комета“е новиот хит на Александра Јанева за кој објави и видео спот.

Инаку, ова е трета соработка со Иван Јованов Ивајо, а станува збор за секојдневна женска приказна со летен ритам.

Зад текстот повторно се потпишува Александра Јанева, а музиката, аранжманот, миксот и мастерот се на Иван.


[There are no radio stations in the database]